Martin üksnes muigab komistuskivide küsimuse peale. "Ei teagi kusjuures," vastab ta lõpuks ja tunnistab, et kui meelde ei tule, siis järelikult pole midagi märkimisväärset ette tulnud.

Kuna viimasel ajal on palju arutletud teemal, kas õige promotiimi valimine lennutab ühe artisti imekiirelt tähtede poole või mitte, siis sellele tahaks Martin küll vastu vaielda. Ta soovib kõigile artistidele südamele panna, et edu valem peitub nende enda töös ja motivatsioonis, mitte kellegi teise imetegudes.

"Mina ei süüdistaks iial ühtki promotiimi, kui bändid või artistid on ise laisad. Maailm on jube avatud ja praegusel ajal on lihtne oma stuffi igalepoole saata," räägib ta. "Kui musa on hea, siis on ka kuulajaid!" on ta veendunud ning leiab, et igasugused skandaalid ja süüdistamised on pigem vabanduste leidmine ja mugavate põhjuste otsimised, mille taha oma ebaedu peita.

Olles kindel, et terve Smilersi bänd on temaga ühel nõul, leiab Jürman ka seda, et sisuliselt sõnastub kogu tõde lühidalt: kui ise ei tee, siis ei tee keegi! "Ma ei saa aru, miks kõik ainult vinguvad! Tehke tööd," lõpetab ta konkreetselt.