Tänaseks on sõbrad, tuttavad, lugejad, fännid ja niisama head inimesed kirjanikule annetanud ligi 9000€, et viimane saaks raske kohtuprotsessi käigus keskenduda muule, kui rahale muretsemisele.

Seni on nimekamate annetajate seas Tom-Olaf Urb ehk Reket, Andrus Elbing ehk Beebilõust, kes on raha annetanud vastavalt 150 ja 100 eurot. Seni markantseim annetus inimeselt, kes on ka oma nime lubanud avaldada, on kirjanik Sass Henno, kes pani Kenderi poole teele 500 eurot. Teiste seas on annetanud ka mitmed ühiskonnas aktiivselt tegutsevad inimesed nagu Tarmo Jüristo, Jüri F. Lotman, Toomas Väljataga ja teised.

Üldiselt on annetused jäänud suurusjärku 3-4€ kuni 1000€. Suurimad annetusesaatjad on soovinud jääda anonüümseks, seega portaalis Nihilist.fm nende nimesid avaldatud pole.

"Tore, et keegi ei pea kohtus oma süütust tõestama, see on äge, et põhiseaduses on selline punkt. Seepärast tuli mul endal leida USA ja UK lawyerid, kellelt siis õiguslikku hinnangut küsida. USA oma on käes, kohtule esitatud ja makstud. See läks maksma 20 000 dollarit," kirjutas Kender Nihilist.fm-is.

"Lisaks siis Eesti advokaatide arved. Nendega saan hakkama. Need ei ole ka muidugi väiksed. Ja minu enda ja mu sõprade lõppematud töötunnid. Liiga odav see kõik ei ole. Ma esitasin prokuratuurile teabenõude, et kui palju nemad minu case peale raha on kulutanud. Nad vastasid, et nad ei pea raha lugema ja nad ei loe raha," kirjutas Kender ja lisas, et tema paraku peab raha lugema ja loebki.

"Palun veidi su abi," lisas ta ja kirjutas, et kui vähegi tundub, et see võitlus käib sõna- ja loominguvabaduse nimel, et see on võitlus ebaõiglase ja hullunud riigi vägivallamasinaga siis on annetus teretulnud.