Lynne soovib, et temale antaks teada kõigest, mis toimub tema tütre ümber, näiteks informatsioon tema ravimite kohta ning detaile Britney eraelust. Varem edastati selline informatsioon Spearsi isale, kes sai täieliku õiguse otsustada lauljatari elu üle.

Arvatavasti oli Britney haiglaskäik ka tema isa otsus ning juhul, kui nüüd peaks Lynne saama sõnaõigust oma tütre elus, siis annaks see rohkem vabadust ka Britney'le. Kui Jamie on rangem ja teeb kindlaid otsuseid oma tütre elu üle, siis Lynne tahaks, et Britney vastu leebem.

Kuid popprintsessi perekond saab aru, et Britney'le ei tohi liialt vabadust ka anda. Viimati sai popprintsess oma elu üle otsustada 2009. aastal, kuid ka siis lõppes see pika vaimuhaigla külastusega.

Jamie ja Lynne lahutasid 2002. aastal ning nende suhted pole pärast seda kõige soojemad olnud. Nad on eriarvamusel sellest, kuidas peaks Britney'ga käituma ning teda aitama. TMZ raporteerib, et nad ei ole siiani ühel lehel paljudes asjades ning Lynne'il on vastukarva see, kuidas Jamie Britney elu haldab.