Pulmakorraldusfirma, mille nimeks on samuti valitud Blue Ivy väidab, et nemad valisid selle nime endale juba varem ning lauljannal ei ole mingit õigust seda enda omaks nimetada, vahendab Mirror.

Beyoncet esindavad advokaadid on nüüd palunud, et selline kaebus kõrvale lükataks. Nad väidavad, et staari ja Jay-Z vanim laps on "kultuuriikoon", keda on kirjeldatud ka mudilaste stiilieeskujuna. "Tema elu ja tegvusi saadab lai meedia ja avalikkuse huvi."

"Väide, mille kohaselt võib avalikkus segi ajada pulmakorraldusfirma ja kahe maailma kõige kuulsama staari lapse Blue Ivy Carteri, on lihtsameelne ja tuleks täielikult tagasi lükata," jäävad advokaadid kindlaks, et üks väike firma ei takistaks staaride võsukese nime patenteerimist.

Lisaks rõhutavad esindajad, et Beyonce eesmärk on kindlustada lapse terviklik nimi "Blue Ivy Carter", mis viitab nii tema päritolule kui ka erineb pulmakorraldusfirmast.

Kohtu dokumentides on veel välja toodud, et preili Moralesi juhitud firmat saab nimetada "väikseks" ning seal töötab vaid käputäis inimesi.