Selle aasta veebruaris avalikustas Kroonika, et Repinskite suhe on karil. Nimelt on Martin juba koos Jõhvi vallavolikogu aseesimees Jekaterina Vassiljevaga.

Toona eitas Martin uut kirglikku romaani, kuid suvel selgus, et lahutuse pärast pöördus ta suisa kohtusse. Istungi aeg oli märgitud Viru maakohtus 3. septembri südapäevaks. Hagi oli sisse andnud Martin, mis annab alust arvata, et tema nõudis Siretilt lahutust.

Praegu aga võib Riigi Teataja kodulehelt näha, et antud istung on tühistatud. Õhtuleht helistas Siretile ja Martinile, kuid kumbki ei soovinud teemat kommenteerida.

Kroonika on kajastanud, et 2015. aasta detsembris jõudis avalikkuseni, et Martin ja Siret on teineteist leidnud ja kokku kolinud. 2017. aasta suvel toimuma pidanud pulmad peeti aprilli lõpus, sest Siret oli jäänud lapseootele ega oleks suvel enam kaunisse pruutkleiti mahtunud. Uhke pulmapidu, kust võttis osa Keskera­konna ladvik eesotsas peaminister Jüri Ratasega, peeti Mäetaguse mõisas. Sireti ja Martini poeg Morgan sündis sama aasta 9. oktoobril.

Nüüd aga elab Martin sootuks teistsugust elu. Mais tuli avalikuse ette, et sel kevadel jooksis karile ka Jekaterina abielu Anton Vassiljeviga ning paari koju kolis viimase asemel sisse hoopis Martin. Sel nädalal levisid juba kuuldused, et Jekaterina on rase. Naine jättis Kroonikaga vesteldes lapseootuse teema õhku – ta ei kinnitanud, aga üllataval kombel ka ei kummutanud seda!