67-aastane mänedžer ja ärimees Knowles meenutas kahetsusväärset valikut, mis mõjutas tema tütre Beyonce ja lauljatar Kelly Rowlandi elusid, vahendab Entertainmentnews.

Paraku kahetseb mees 16-aastaste tüdrukute liitmist hiphop grupi Jagged Edge tuuribussi seltskonnaga. Knowles väidab, et bussis leidis aset juhtum, kus toona alaealisi lauljatare ahistasid räpparid seksuaalselt. "Need tüdrukud olid 16-aastased ja mehed olid kahekümnendates. Mul on seaduslik kohustus selliseid olukordi ära hoida," räägib Knowles seenior.

"Mulle helistasid Kelly ja Beyonce, kes kurtsid, et bändiliikmed ahistavad neid järelpidevalt," räägib Knowles. "Ma ei saanud seda lubada. Ma otseses mõttes tõstsin mehes bussist välja LA kandis. Sealt algas omajagu draamat."

Küsimuse peale, kuidas suhtles isa tema tütrega magada üritanud räpparitega, jääb Knowles napisõnaliseks. "Me ei räägi sellest kaamera ees."

Endiselt pole teada, kes Jagged Edge hitimeistritest püüdsid ahistada Beyonce't ja Kelly Rowlandi. Hiphop pundi liikmed pole endiselt kommentaare andnud.