Väljaande 7 Days veergudel ilmunud katkend paljastab noore Ksenija topeltelu: päeval oli ta linnapea eeskujulik tütar, kes nühkis koolipinki ning öö saabudes jooksis ta linna peale seiklusi otsima. Üks sellistest õhtutest lõppes toona vaid 14-aastase Ksenija jaoks aga hirmuäratava seigaga.

Oma tegelikku vanust varjanud Ksenija ja tema sõbranna läksid kohalikku ööklubisse, kus kaks vanemat noormeest kostitasid neid alkoholiga. Hijem kutsuti neiud enda poole pidutsema ning naiivselt istuski Sobtšak ühe poisi autosse, kes ta Peterburi äärelinnas asuvasse hotelli sõidutas.

“Haistes halba olukorda, hakkas hirmunud Ksenija nutma ja närviliselt seletama, et vanemad ootavad teda koju,” kirjutab raamat. Ksenija tunnistas, et on linnapea tütar, ent noormehed ei uskunud teda ning üritasid temaga vägisi vahekorda astuda. Imekombel õnnestus ehmunud tüdrukutel läbi pisikese vannitoa akna siiski põgeneda. Intsident leidis aset talvel ja tüdrukutel tuli poolpaljalt läbi lumetormi joosta. Õnneks lõppes lugu õnnelikult, kuid hirmuäratav öö püsib vene seltskonnatähel tänase päevani meeles.