Mõnda aega enne 2012. aasta vahetumist, kolisid Beckhamid Los Angelesest tagasi Inglismaale. Kuni perekonna luksusmaja Kensingtonis valmis, elasid nad aasta aega Londoni keskklassi rajoonis, kus inimesed ei sõitnud ei Ferraride ega Rolls Royce'idega, vaid tavaliste Vauxhallidega. Inglismaa kuulsama paari kõrvalmajas elanud mees paljastas Briti väljaandele The Daily Mail, kuidas oli Beckhamite kõrval elada.

"Esimesed paar nädalat ümbritsesid maja paparatsod, kuid mõne aja pärast nad väsisid ning jätsid meie ümbruskonna rahule. Juba siis, kui minu lapsed veel väikesed olid, kogunesid ümbruskonna mudilased jalgapalli ning teisi meelelahutuslikke mänge mängima. Sama tegid ka Beckhamite omad.

Tihti oli näha teiste lastega mängimas Romeot (11) ja Cruzi (8), vahel ühines nendega ka 14-aastane Brooklyn ning ka isa David. Kui Davidit ei olnud lähedal, valvasid lapsi pere turvamehed, kes lastega tihti kampa lõid. Peale mõnda nädalat oli see täiesti tavaline näha lähikonna lapsi peale kooli koos mängimas. Victoria koos lastega ei mänginud, kui koos väikese Harperiga elasid nad tihti poistele kaasa. Ja, kes ütles, et ta ei naerata? Naeratab, ja kuidas veel!

David ja Victoria lahkusid kodunt alati vara. Samuti ärkasid vabadel päevadel nende lapsed varem kui ükskõik, mis teine puhkepäeval põõnata tahtev laps. Alati kui Victoria kodunt lahkus, nägi ta välja suurepärane - särav ning värske.

Alati kui nad naabreid nägid, siis tervitasid. Kord hammustas minu bullterjer Davidit näpust, mille peale ta naeratas ning ütles "kas sa pole mitte armas". Nad olid uskumatult sõbralikud ning mälestusväärsed naabrid."

2013. aastal teatas David, et lõpetab oma jalgpalluri karjääri ning aasta lõpus valmis perekonna maja Kensingtonis, kuhu nad enne aastavahetust kolisid.