Daily Mail kirjutab, et foto ilmus esmakordselt novembris väljaandes National Enquirer. Skandaalne kaader Miley Cyrusest on tehtud stuudios, kus Miley oma loomingut lindistas. Samal kuul hakkas ta käima Patrick Schwarzeneggeriga (21).

22aastane Miley Cyrus istub skandaalsel kaadril oma läptopi taga, tema laud on aga rikkalikult kaetud narkootikumidega. DailyMail kirjutab, et mahukas valge pulbriga purk võib sisaldada kokaiini ja näib, et laual on ka ohtras koguses marihuaanat. Cyrus pole teinud saladust, et ta on kasutanud ka ekstasit ja peab narkootikumidest lugu.

Lauljatari isa Billy Ray Cyrus ja ristiema Dolly Parton on 22aastase metsiku Miley elu pärast mures. Vähem mures pole Patrick Schwarzeneggeri vanemad Maria Shriver ja Arnold Schwarzenegger. Muide, Maria Shriver kuulub Kennedyte klanni ja on 1963.aastal atendaadis hukkunud Ameerika president John F. Kennedy õe Eunice Kennedy Shriveri tütar.

Vanemad on  tungivalt palunud Patrickul lõpetada suhe narkolembese poptähega, kuid paistab, et nüüd on võetud kasutusele suisa ähvardused. Nimelt peaks noormees saama endale 25aastaselt usaldusfondi, mis sisaldab 40 miljonit eurot, kuid vanemad on ähvardanud, et kui suhe koheselt ei lõpe, jääb noormees rahast ilma.

Patrick Schwarzenegger soovitas aga vanematel oma miljonid pista sinna, kus "päike ei paista" ...

Skandaalset fotot näed SIIT.