Loe, kes Hollywoodi kuulsustest on striptiisitariga semminud.

Kõige värskem stripparivõrgutaja tiitel läheb muidugi Fergie mehele Josh Duhamelile. Atlanta eksootiline tantsija Nicole Forrester nimelt väitis, et seksis korduvalt Joshiga 830 dollarises hotellitoas. Transformerite staar Josh muidugi süüd omaks ei võta.

Uskuge või mitte, aga isegi paipoisil Ben Affleckil on minevikus olnud striptiisitaritega tegemist. Josh Duhameli kombel eitas ka Ben ajakirja National Enquirer väidet, et ta seksis tagaruumis strippariga, kelle nimeks oli Antonella Santini. Ta oli tantsija Brandi Exotic Ööklubis, mis asub Vancouveris. Ben oli skandaali puhkedes kihlatud Jennifer Lopeziga.

Komöödiasarja “Kaks ja pool meest” staar Charlie Sheen väidab käsi südamel, et ta ei petnud oma naist Brooke Muellerit aastal 2008, kui ta kamba meestega Las Vegases pidutsemas käis. Nimelt jäi meestele tee peale ette ka üks striptiisiklubi. Ajakiri Star aga kirjutas, et Charlie oli seal veetnud aega lõbusamalt, kui abielumees tohtinud oleks..

Aastal 1997 esitas striptiisitar nimega Maggie Carr Sylvester Stallone’i vastu süüdistuse, öeldes, et näitleja rebis tal riided seljast ja tahtis temaga sundviisiliselt vahekorda astuda. Sylvester eitab seda loomulikult. No mine ja võta kinni, kuidas tegelikult oli.

Bostoni eksootiline tantsija Candice Houlihan kekkas, et magas Alex Rodrigueziga kaks korda, pärast Yankee-mängul kohtumist. Alex oli siis abielus Cynthiaga.

Omad kogemused on stripparitega ka Brad Pittil. Rahu-rahu, need pole õnneks seksuaalsed. Tänu ühele striptiisitarile teamegi meie üldse, kes see Brad Pitt on. Nimelt, enne näitlejaks saamist oli Bradi töö eksootilisi tantsijaid poissmeeste õhtutele sõidutada. Üks naine, keda ta sõidutas, käis ka näitekoolis. “Läksin ka siis vaatama sinna ja leidsin oma raja,” rääkis Brad väljaandele Newsweek aastal 2007.

Ja kes siis muu, kui Kanye West, kelle elukaaslane on endine strippar Amber Rose. Amber rääkis ajakirjale Complex, et muusik polnud üldse šokeeritud tema minevikust. “Kanye teadis minu elu,” rääkis naine.