Telemees Kristjan Jõekaldale kujunes reis Indiasse, kuhu hooti ikka eneseotsinguile suundutakse, tõsiseks katsumuseks! «Minusugused töllakad, kes tunnevad minuga mingitki sarnasust – hoidke sealt eemale!» soovitab Kristjan, ja naerab: «Minge pigem Saaremaale või tehke midagi muud!»

Kristjan Jõekalda (42) seikles koos ammuse sõbra ja kolleegi Teet Margna (41), kahe operaatori, Villem Tarvase ja Margus Malmi ning teejuhi Eeva Kaunaga Indias kuu aega. Seltskonna juhtumistest püha maa linnaslummides, teedel, randadel, mägedes ja maalilise järve kaldal lõigatakse kokku telesari, nagu oli Kristjani ja Teedu mõne aasta tagune «Kaks kanget Venemaal».
Kristjan ohkab ühes Tallinna kohvikus kergendatult. Siiralt kohe. Ta on õnnelik, et on eluga armsal kodukamaral tagasi. India sõpradel ei maksa siiski solvuda. Kristjan räägib reisist just nii nagu mõnes oma muhedas saates, just muhelusega suunurgas, ikka läbi huumorprisma.
Kui Venemaal oli neil mõnus rongielu, kogu reis olnud üks mõnus voogamine – Kristjani sõnul oli ainus oht mõnelt kambalt ühes või teises linnas «üle kurgi saada» –, siis Indias tundis ta juba liikluses ohtu oma elule! Indiast on siinmail aastaid kujundatud pilti kui maast, kuhu suunduda siis, kui soovid iseendast enam sotti saada. Märksõnadeks on kirgastumine, valgustatus... Kristjani ootused Indiast varisesid aga iga reisipäevaga üha enam tolmu, püha rahu ega selguse tulva ei tunnetanud ta püha Gangese jõe veerel ega ka mõne templi ees või sees...