Saagimi abikaasa Ristomatti Ratia on Soome meediale mõne aasta eest rääkinud, et paar püsib koos majanduslikel põhjustel - Ratia oli eelmisel kümnendil rahalistes raskustes, vajas võlgade tasumiseks Saagimi abi ning kirjutas oma varasid abikaasa nimele.

Ajaleht selgitas välja, et Saagimi nimel on Eestis mitmeid ettevõtteid, millele kuulub märkimisväärset omandit, sealhulgas kinnisvara.

Saagimile kuuluva Ratia Stuudio äritegevus on ajalehe väitel aeglustunud, kuid firmale kuulub 300 000 euro väärtuses kinnisvara ja sõidukeid. Lisaks kuulub Saagimi nimele ettevõte nimega Skandaalne, millel varasid ligi poole miljoni euro väärtuses. Samuti kuulub Saagimile ajalehe teatel kinnisvara Tallinnas ja Saaremaal.

1994. aastal abiellunud Ratia ja Saagim on viimastel nädalatel olnud Soome kõmupressis ilmselt enim "pildil" olnud tegelased - Ratia osaleb kohalikus tantsusaates, Saagim lööb sõnaka kohtunikuna laineid saates "Tantsi tagumik trimmi".

Eelmisel nädalal teatas Ratia Soome meedias, et paar kaalub abielu lahutamist. Saagim lükkas Soomes antud intervjuus info ümber, leides, et Ratia püüab jutuga tantsusaates lisapunkte koguda.