Naise kavatsusi toetab multimiljonär Geogre Soros, kelle luksushäärberis aeg-ajalt ühiselt lõunat süüakse, kirjutab Kroonika.

“Koos käivad inimesed, kes nagu Soroski valutavad südant rahu hoidmise, näljahäda ja muude valupunktide pärast,” räägib Eha. Tema sõnul on need lõunasöögid on üsna kurvad, sest maailmas on nii palju muret.

“Lauljad on alati vahendajad,” räägib Eha oma rollist vestlustes. “Sorose-taolised inimesed on aru saanud, et nende kaudu saab igavana tunduvat poliitilist sõnumit noorteni viia. /-/ Minu laulud räägivad armastusest ja ma siiralt usun, et armastuse kaudu saab maailma paremaks muuta.”

Eha räägib, kuidas alles hiljutisel lõunasöögil tuli talle meelde, et Eestile valiti uus president. “Arvasin, et minult hakatakse Ilvese kohta küsima ja ei saa ju olla nii, et ma midagi ei tea. Helistasin siis kiiresti õele, kes on Hiiumaal õpetaja ja kõigega kursis. Ta rääkis mulle uuest presidendist. Õnneks olid tol lõunasöögil vestlusteemad nii tulised, et Eestini ei jõutudki, aga ma olen kindel, et mõni teine kord tuntakse Eesti vastu huvi.”

Muidu läheb Ehal hästi: tänavu on tema lood olnud kogumikel Itaalias ja Austraalias, Koreas oli Eurovisiooni “Gotta go” viis nädalat edetabelis. Ta sooviks plaadi ilmutada ka Venemaal, kus ta plaanib teha koostööd t.A.t.U. produtsentidega. “Õnneks ei pea ma enam produtsentidele maksma, nad usuvad minusse,” rõõmustab naine.