Meedia väidab, et endine sportlane ja praegune Venemaa Riigiduuma liige Kabajeva sünnitas kaksikud 7. mail Moskvas, vahendab Starhit.

Naine viidi sünnituse ajaks VIP ruumi ning ülejäänud samal korrusel olnud sünnitajad, suunati mujale. Kabajeva tuba ümbritses suur hulk ihukaitsjaid ning kedagi kõrvalist lähedale ei lubatud.

Sünnituse võttis vastu haigla parim arst. Poiste nimed, kaal ning pikkus ei ole teada. Ka värske ema ei kiirusta informatsiooni jagamisega. "Me ei kommenteeri väiteid," vastas üks Kabajeva assistentidest.

On ammu teada, et naine ei räägi oma eraelust midagi. Ta ei ole reageerinud isegi väidetele, mille kohaselt on tal juba vanemaidki lapsi.

2008. aastal kirjutas meedia, et Kabajeva sünnitas poja. Vaid aasta hiljem ilmus staar avalikule üritusele väikese poisiga, keda oma sugulaseks ja hiljem hoopis sõbra lapseks nimetas. 2013. aastal väitis naine ajakirjale "Big Sport", et tal ei ole pärijaid.

Putini ja Kabajeva suhteid on alati väga teraselt jälgitud, sest väidetavalt on nende vahel nii mõndagi enamat kui pelgalt sõprus. Ka Kabajeva väidetavast pojast on internetis pilte levinud ning põnn pidi väga Putini nägu olema.