Premier League's Evertoni eest mängiv Jordan Pickford teenib iganädalaselt 69 000 eurot palka, kirjutab Daily Mail. Võiks arvata, et see summa on piisav, et oma kauaaegse kallima ja lapse emaga abielludes stiilne välja näha.

Nii aga sugugi ei olnud.

25-aastane Pickford abiellus 23-aastase Megan Davisoniga teisipäeval lõuna ajal. Paar on koos olnud ajast, mil mees oli 16 ja naine 14. Neil on koos ka üheaastane poeg Arlo.

Paarike registreeris oma abielu Cheshire'is asuvas perekonnaseisuametis, kuigi pikalt arvati, et nad abielluvad mais Maldiividel. Registreerimine võttis vaid 25 minutit aega ning nendest tegid pilte viis nendega kaasas olnud sõpra.

Jordan Pickford kandis abielludes lõhkirebitud teksaseid ja nokamütsi. Üks pealtnägijatest ütles, et nende riietus ei vastanud sündmusele. Paarike nägi rohkem välja nagu nad oleksid šoppamas olnud. Teine allikas lisas, et paari sooviks oligi tähtsal päeval madalat profiili hoida. Pilte näed siit!

Kuigi Inglismaa koondise peatreener Gareth Southgate pole selle suve Euroopa meistrivõistluste koosseisu teada andnud, siis peaks Jordan tõenäoliselt 23 mehelisse meeskonda kuuluma. Jordan oli Inglismaa väravas, kui koondis saavutas kaks aastat tagasi MMil neljanda koha.