Perekoolist, mis peaks olema noorte perede ja lapsevanemate suhtlus- ja nõustamisplatvorm, on saanud foorum, kus arutatakse muuhulgas inimeste väga isilikke küsimusi intiimelust pere purunemiseni välja, samuti mõne isiku, näiteks blogija Malluka isiklikku elu.

Mallukas väitis saates, et saab täielikult aru sõnavabadusest ja asjaolust, et inimestel on õigus kommenteerida neid, kes ise oma elu avalikkuse ette laotanud on, arvates siiski, et kusagil peaks jooksma piir.

"Pealtnägija" tõi näite ka ühe neiu kohta, keda Perekooli sügavalt solvavad sõnavõtud peaaegu enesetapuni ajasid.

Perekoolist väideti foorumi kaitseks, et sobimatu postitus kustutatakse vaid mõne tunniga pärast kaebust, ometi leidub "Pealtnägija" andmetel küllaga hoopis vastupidiseid näiteid. "Kustutamine kutsub esile taas uue ja uue teema algatamise," selgitas Perekooli president, miks mõned postitused kaebustest hoolimata siiski üles jäävad. "Ega see teema siis ei jää kuhugi vaka alla!"

Saates jäi õhku küsimus, kas algselt perede abistamiseks loodud osaliselt riigi rahakotist rahastatud foorumis peaks ikka lubama avalikku sõimu ja materdamist?

Hea lugeja, mida arvad Perekooli stiilist Sina?