Drew Barrymore ja Will Kopelman

Will libistas hiljuti oma pruudi Drew Barrymore'i sõrme 4-karaadise teemandiga sõrmuse, et tähistada aastapikkust armastust. Lähedased allikad räägivad, et Will teadvat, et Drew ongi see õige ja nad on hullupööra armunud! Nii armas!

Evan Rachel Wood ja Jamie Bell

Ai-ai, loodetavasti läheb anambli Green Day liikmel paremini kui Marilyn Mansonil, kes Evaniga alles üle-eelmisel aastal kihlatud oli. Nagu öeldakse...kui ükskord muusiku otsa satud, siis oled lootusetult kadunud. Eks näis...

Aretha Franklin ja Willie Wilkerson

Üks legendaarsete muusikute pere on veel sündimas, sest kõikide diivade diiva Aretha Franklin plaanib pulmi! "Ei, ma pole rase!" naljatles korpulentne saam oma kehavormide üle. Pulmade ajaks plaanib ta siiski veidi alla võtta, sest suvel Miami Beachil toimuvas pulmas plaanib ta kanda Donna Karani, Valentino ja Vera Wangi kleite.

Halle Berry ja Olivier Martinez

"Halle teab, et Olivier on tema jaoks õige," räägib üks paarile lähedal seisev allikas. "Ta oli abiellumise mõtte enda jaoks juba täielikult maha kandnud, aga see mees suutis teda armastuse ehtsuses siiski veenda. Halle tunneb end Oliveriga turvaliselt ning usaldab teda!" kinnitab allikas.

Britney Spears ja Jason Trawick

Skandaalitar Britney on lõpuks maha rahunenud. Elukaaslane Jason libistas 3-karaadise Neil Lane'i sõrmuse popstaari sõrme pärast 2-aastast kooselu. "Ta ajab mind naerma ning saan lõpuks ometi mina ise olla ja end mugavalt tunda. Ma pole iial olnud õnnelikum!" hõiskab Spears.

Matthew McConaughey ja Camila Alves

Ka Matthew McConaughey on nüüd võetud mees, sest kosis oma elukaaslase Camila, kelle usub olevat ainsa, kellega pere luua ning elupäevade lõpuni koos olla. Paaril on juba kaks laps.

Rosie O'Donnell ja Michelle Rounds

Rosie O'Donnell saab tanu alla, sest võtab teise tanu alla oma pruudi Michelle'i. Lesbipaar kuulutas oma armastus O'Donneli otsesaates, kus naine reklaamipausi ajal oma elukaaslasele abieluettepaneku tegi. "Vaatasin maha, sirutasin käe ette ja püüdsin seda klompi alla neelata, mis kurku kerkis," kirjeldab Rosie. Sõrmus on ülihinnaline - tervelt 100 000 dollarit!

Justin Timberlake ja Jessica Biel

Hoolimata erinevatest kuulujuttudest ja mineviku kollidest, on see paarike peatselt õnnelikult ühinemas. Pärast nelja aasta jooksul üle elatud kokku- ja lahkuminekuid on mõlemad oma armastuses veendunud, kinnitab üks paari ühine tuttav. "Kuna nad mõlemad armastavad lumelauaga sõita, siis toimuski abieluettepanku esitamine seal. Justin on Jessica järele hull!" kinnitab allikas.

Michael Jordan ja Yvette Prieto

Endine korvpalliäss Michael Jordan näitab oma pehmemat poolt. Kossulegend kosis oma Kuuba modellist tüdruksõbra ning näitab teda nüüd uhkelt tervele maailmale!

Steven Tyler ja Erin Brady

Rokilegend Steven Tyleri jaoks on käes õnnelikud ajad. Staar kavatseb kolmandat korda abielluda ning palus oma elukaaslase Erini endale naiseks. Püha liidu sündi kinnitab imekaunis 5-karaadine sõrmus, mis on meisterdatud Tyleri isikliku juveliiri poolt.

Mario Lopez ja Courtney Mazza

"Päästja koolikella" staar Mario Lopez teeb oma pruudist Courtney'st peatselt ausa naise. "Ma tahan, et mu laste emal oleks sama perekonnanimi mis minul. Algul oli ta vait aga siis hakkas õnnest hüppama," räägib Lopez ettepaneku momendist. Kihlust kinnitab 5-karaadine teemantsõrmus.

LeBron James ja Savannah Brinson

Miami Heat'i kossustaar palus oma keskkooli kallima endale naiseks pärast väga pikalt kestnud kooselu. Sõrmus on hiiglaslik ja kauni pirnikujulise teemantiga. LeBronide peres kasvab juba kaks last.