Pühapäeval, 16. mail algusega kell 17 toimub Vabaduse väljakul heategevuslik kontsert ’’Aita mõelda suurelt’’, mille eestvedajateks on Estonian Business Schooli ja Tallinna Pedagoogilise Seminari üliõpilasesindused. Heategu tudengilt tudengile.

  Esinejateks on Ott Lepland, Toe Tag, Jana Kask, Disko 4000, Marvi Vallaste, Kethi Uibomägi, Ikevald Rannap ja Ketikoerad, Karavan, Margus Tsahkna, EBS Kammerkoor, Mari-Liis Aasmäe, Esto Libre. Laulude vahepalaks annavad vürtsi Koolitants 2010 parimad tantsustuudiod: D-LUX, Prodance ja Jete.
 
Ürituse eesmärk on toetada lastekodu lapsi ülikooli hariduse saamisel. Projektis osalemiseks on laekunud mitmeid avaldusi lastekodudest üle Eesti. Annetustest saadav tulu läheb lastekodulapse kõrgkooli õppemaksu tasumiseks. Samuti on kontserdi eesmärk suunata ühiskonna tähelepanu perekonnata jäänud lastele ning sisendada neile teadmist, et neist hoolitakse.
Projekti üks peakorraldajatest Ikevald Rannap: „ Tahame saata 2010 aasta sügisel mitu lastekodulast kõrgkooli õppima. Kontsertiga soovime pakkuda emadele, isadele, vanaemadele, vanaisadele, noortele, lastele imelist muusikalist elamust ja lõbusat pühapäeva õhtupoolikut koos pisikeste heade tegudega. Iga annetatud kroon on lastele vajalik nende unistuste täitumiseks.."
„Kõrgkooli astudes on noorel suured rahalised väljaminekud nii õppemaksu tasumisel kui ka elamisel. Suurt rolli mängib sealjuures pere toetus. Näiteks lastekodulapsel on keerulisem õppelaenu taodelda, sest neil puuduvad vanemad, kes tavaliselt on laenu käendajaks. Finantsiliste võimaluste puudumine ei tohiks olla takistuseks ühegi elluastuja unistuste täitumisel," lisas TPSi üliõpilasesinduse endine juhatuse esimees, Kethi Uibomägi.