Ellen DeGeneresi saatekülalistena on televaatajad läbi aastate näinud pea kõiki maailma kõige kuulsamaid ja armastatumaid staare, vahendab Celebrity Insider. Ometi, kõigi üllatuseks, ei olnud neid staare kuskil, kui tunnustatud saatejuhti ülbes, kõrgis ja õelas käitumises süüdistama hakati. Näib, et nüüd on ka kuulsused oma hääle leidnud ning räägivad ise oma kogemustest DeGeneresiga.

Esmalt võttis sõna Katy Perry, kes sotsiaalmeedias saatejuhile oma igakülgset toetust avaldas. "Ma tean, et ma ei saa rääkida kellegi teise kogemusest peale iseenda, aga tahan lihtsalt öelda, et minul on Elleni ja "The Ellen DeGeneres Show" meeskonnaga olnud vaid positiivsed kogemused. Ma arvan, et me kõik oleme näinud seda optimismi ja õigluse eest võitlemist, mida ta ekraanile on toonud," juhtis Perry oma fännide tähelepanu.

Perry seisukohaga liitus kiirelt ka koomik Kevin Hart, kes rõhutas samuti, et ei suuda uskuda, millega DeGeneres silmitsi peab seisma. "Suisa pöörane on näha, mida mu sõber iga päev läbi peab elama avalikult. Tunnen Ellenit juba aastaid ja võin öelda, et ta on üks kõige ägedamaid inimesi sellel kuradi planeedil. Ta on nii mu pere kui ka meeskonda juba esimesest päevast alates kohelnud vaid armastuse ja austusega," kirjeldas Hart oma arvamust saatejuhist.

Koomik leidis, et kõiges võib süüdistada interneti mõju inimeste mõttemaailmale. "Me armume teiste ebaõnnestumistesse. See on ausalt kurb. Millal me selleni jõudsime?"

Hart kinnitas, et toetab kõiki, keda teab ja armastab ning ootab, et maailm peagi positiivsemaks kohaks muutuks. "Loodetavasti läheb see varsti moest välja."

Ka näitlejanna Diane Keaton on sotsiaalmeedias oma fänne kutsunud üles Ellenile toeks olema. "Ma olen alati nautinud oma külastusi Elleni telesaatesse. Olen näinud, kuidas publikust õhkub rõõmu ja tänulikkust. Ta annab tagasi nii paljudele, kaasa arvatud minule."

Levima läinud kuulujuttudest tingituna on produktsioonifirma Warner Bros alustanud DeGeneresi võtteplatsil uurimist, et välja selgitada, kas jagatud väidetel ka mingit tõepõhja all on. Vastuseid ootamata on aga saatejuht väidetavalt juba otsustanud, et soovib oma legendaarse telesaate tootmise lõpetada.