Endine abikaasa Lisa Marie Presley:
"Olen väga kurb ja üllatunud. Süda murdub, kui tema lastele mõtlen. Tean, et kõik on neile praegu toeks. See on suur kaotus, et olen sõnatu."

Kalifornia kuberner Arnold Schwarzenegger:
"Michael oli tõeline nähtus. Ikoon, kelle fantaasia oli piiritu. Ehkki õhus on palju küsimusi tema eraelust, oli ta kahtlemata ülemaailmne staar, keda hindasid inimesed soost ja vanusest sõltumata."

Popikoon Madonna:
"Olen Michaelit alati imetlenud. Maailm on kaotanud suurepärase inimese, kuid tema muusika elab igavesti. Jumal õnnistagu teda."

Michaelit kohtuprotsessis kaitsnud suhtekorraldaja Michael Levine:
"Pean tunnistama, et mind tänane uudis ei šokeeri. Michael on olnud keerulisel ja ennasthävitaval teel juba aastaid. Tema andekuses pole kahtlustki, kuid teda masendasid selle maailma reeglid. Ükski inimene ei suudaks sellist pikaajalist stressi välja kannatada."

Produtsent Quincy Jones, kellega koos valmisid Jacksoni kolm üliedukat albumit:
"Mul pole sõnu, mis suudaksid kirjeldada Michaeli nii ootamatut ja varajast lahkumist. Tema muusika jääb meile õnneks igaveseks. Osa minust lahkus täna koos temaga."

Kauaaegne sõber, näitleja Brooke Shields:
"Ta oli väga eriline sõber, kunstnik ja kingitus maailmale. Leinan koos tema pere ja sõpradega."

Laulja Donna Summer:
"Ta oli täiuslikult andekas. Michael oli üks nendest inimestest, kes suutis leppida üksnes maksimaalsega."

Näitleja Elizabeth Taylori esindaja:
"Elizabeth pole praegu võimeline Michaeli lahkumist kommenteerima. Ta on šokis."

Endine Gun's N'Roses'i kitarrist Slash:
"See on väga kurb uudis. Michael oli tõeline talent."

Lähedane sõber Uri Geller:
"Tal puudus lapsepõlv. Ootamatu tuntuks saamine. Saamine legendiks, suured rahad ja probleemid, mis sellega kaasnesid. See kõik pole lihtne, millega ta toime pidi tulema."

Lauljatar Britney Spears:
"Me pidime üheaegselt Euroopas viibima ja olin tema juulis toimuma pidanud kontsertide pärast väga elevil. Ta inspireeris mind juba lapsena ja tema lahkumine on tõeliselt rusuv..."