Kanye West ja Taylor Swift

Kui 2009. aastal jagati MTV auhindu ja Taylor Swift võitis auhinna parima muusikavideo eest naiste kategoorias, siis hüppas tema kõne ajal lavale räppar Kanye West. Mees rabas mikrofoni enda kätte ja ütles, et on Taylori üle küll väga õnnelik ja laseb tal kõne lõpetada, kuid parima video tegi tema arust hoopis Beyonce.

Räägitakse, et hiljem nähti Swifti lava taga hüsteeriliselt nutmas. Tüli kestis aastaid, aga lõpuks maeti sõjakirves muusik Jay-Z abiga maha.

Jennifer Lawrence ja Lindsay Lohan

2015. aasta detsembris Stephen Colberile antud intervjuus pildus Jennifer Lawrence näitlejanna Lindsay Lohani pihta mõned teravad kriitikanooled. Lawrence ütles, et Lohan ei jõua võtteplatsile õigeaegselt ja on pidevalt väsinud. Ilmselt narkootikumide ja alkoholi tõttu.

Lawrence ütles, et tema ei lõpeta töötamist isegi siis, kui ta peab oksendama või on meeletult väsinud. Ta lisas, et pingutab seni, kuni jaksab, aga on ikka väsinud ja seda narkootikumideta ja alkoholita, viidates Lohanile.

Drake ja Chris Brown

Tüli sai alguse 2012. aastal Rihanna tõttu, sest mõlemad mehed olid temaga suhtes olnud. Tüli kulmineerus sellega, et mõlema mehe kaaskondlased läksid ühes New Yorgi ööklubis kähmlema, mistõttu peksti klubi segi. Seepeale kaebas sama klubi mõlemad mehed kohtusse, nõudes 16 miljonit dollarit kahjuraha. Hiljem käisid Drake ja Brown koos komöödiaõhtul ja väidetavalt on nad ära leppinud.

Taylor Swift ja Katy Perry

Millalgi 2012. aastal läksid Perry ja Swift omavahel korralikult tülli. Võib-olla sai tüli alguse sellest, et Perry hakkas kohtamas käima Swifti ekskuti John Mayeriga. Tüli võttis aga isegi sellise pöörde, et kolm tantsutüdrukut, kes töötasid varem Katy Perry heaks, läksid üle Swifty poolele. Hiljem palkas Perry aga tantsutüdrukud jälle tagasi.

Angelina Jolie ja tema isa Jon Voight

Kui Voight hülgas oma pere, oli Jolie alles laps ja hiljem suhtlesid nad erinevatel hetkedel, kuid mitte regulaarselt. Näiteks tegid nad filmi "Lara Croft: Tomb Raider" raames koostööd, aga hiljem nende suhtlus vaibus. Siis aga ütles Voight avalikult, et tema tütrel on tõsised vaimsed häired. Kuigi Brad Pitt proovis mõlemaid aastaid hiljem lepitada, siis on Jolie ja Voight ikkagi kaugeks jäänud.

Paris Hilton ja Kim Kardashian

Olid ajad, kui Paris ja Kim olid lahutamatu paar. Siis aga ütles Hilton, et Kimi tagumik näeb välja nagu prügikotti topitud kodujuust. Seepeale otsustas Kim hakata Parise pihta soppa loopima väljaandes In Touch Magazine. Lisaks mustas Kim Parist ka ajakirjas Rolling Stone. Seepeale tulid ilmsiks aga Kardashiani seksivideod ja Paris kommenteeris juurde, et tore, kui Kim soovib inimesi inspireerida.

Orlando Bloom ja Justin Bieber

Kui Orlando Bloom lahutas oma tolleaegsest naisest Miranda Kerrist, tuli ilmsiks, et Kerr oli Justin Bieberiga vahetanud erootilise sisuga sõnumeid. Hiljem hakkas Bieber käima Selena Gomeziga ja veel hiljem postitas ta Instagrami seksika foto ei kellestki muust kui Kerrist. Bloom oli juhtunu peale endast niivõrd välja, et nägi Bieberit kord ühe Hispaania restorani ees ja proovis talle korralikult virutada, kuid lõi mööda.

Nicki Minaj ja Mariah Carey

Räägitakse, et kui mõlemad olid saate "American Idol" saatejuhid, siis nad jagelesid ja tülitsesid pidevalt ega saanud omavahel üldse läbi.

Tom Cruise ja Brooke Shields

Kui Tom Cruise kritiseeris Brooke Shieldsi sünnitusjärgse depressiooni tõttu antidepressantide võtmise eest, reageeris Shields sellele teravalt. Naine vastas, et Cruise võiks jääda selle juurde, et päästab maailma tulnukate käest. Sünnitusjärgset depressiooni põdevad naised saagu aga ise otsustada, milline on neile parim ravi.

Allikas: ranker.com