Enamus neist ootab innuga uue sajandi- ja tuhandenumbri vahetust. Rokkmuusika superstaar
Tina Turner
kavatseb juhatada uue millenniumi sisse hiiglasliku lõkkega oma ekstravagantse Prantsuse villa maadel, mida ta jagab koos elukaaslase Erwin Bachiga. Tina on kutsunud külla 100 lähimat sõpra.

Kuigi enamiku staaride pidudel voolab šampanja ojadena, ei hakka parenenud alkohoolik Eric Clapton riskima. Tema korraldab alkoholivaba peo kõigile sama probleemiga kimpus olnud sõpradele.

Uue millenniumi võtavad koos vastu ka lahutatud abielupaar Mick Jagger ja modell Jerry Hall, kes tervitavad uut aastatuhandet Halli miljonivillas St Tropezis. "Jerry kutsus Micki, kuna ta ei suuda olla millenniumiööl ilma temata. Nad on endiselt väga head sõbrad," ütles üks paari lähedane sõber.

Luksusliku peo kavatseb korraldada tuntud pidude kuningas Sean "Puff Daddy" Combs, kelle millenniumimürts koos tulevärgiga toimub tema Easthamptoni villas.

Spice Girl Mel G kavatseb tervitada uut tuhandet koos sõprade ja perega päikesesse mattunud plaazhil kusagil kaugel.

Simply Red staar Mick Hucknall tahab reisida 007 stiilis mööda Thamesi jõge ja esineda kahel erineval millenniumipeol. Ta astub üles Greenwichi pargi kontserdil, kuhu oodatakse ka prints Andrewd, ja Milleniumikuplis, kus publiku hulgas on kuninganna Elizabeth.

Boyzone´i staar Steve Gately plaanib perekondlikku aastavastuvõttu ning tahab tutvustada vanematele esmakordselt oma homost armukest. Gately korraldab koos Eloy De Jongiga suure peo Amsterdamis, kus neil on ühine kodu.

Aga nagu igal poel, on ka seal tujurikkujaid. Osa staare ei kavatse midagi ette võtta, kuna arvab, et asi on ülepaisutatud. Näiteks tahab Suede'i Brett Anderson aastavahetuse lihtsalt maha magada.

Suurt pidu ei plaani ka Hugh Grant ja Elizabeth Hurley, kes kavatsevad võtta õhtu vastu teleka eest. Ka Pet Shop Boy Neil Tennant peab kõmu liialdatuks ja jääb lihtsalt koju.

Armageddoni hirmus veedavad selle öös räppar Mark Morrison, Jamiroquai Jay Kay, näitleja Chris O'Donnell ha soulistaar Al Green.

Eriti on mures Jay Kay, kes usub, et maailm peaks pöörama suuremat tähelepanu Nostradamuse ennustustele. "Keegi pole vaevunud lugema Nostradamuse ennustust, et maailm lõpeb aastal 1999 ja et see saab alguse Jugoslaaviast," ütles ta.

Nostradamuse ennustusi kardab ka Batman Chris O'Donnell, kelle ainus soov on, et uus millennium tuleks turvaliselt.

"Tondipüüdjate" ("Ghostbusters") staar Dan Aykroyd valmistub tulnukate tulekuks ning ta on veendunud, et järgmisel aastatuhandel saavad maavälised olendid meie elus igapäevaseks.

Milleniumiparanoia all kannatab ka näitlejanna Melanie Griffith. Ta muretseb niivõrd millenniumi arvutivea pärast, et on teinud oma kodust otsekui tuumapunkri, valmis elama nädalaid kestvas isolatsioonis. Antonio Banderasega abielus olev staar on viimased nädalad varustanud kodu kõigi vajalikuga, juhuks kui maailm peaks uuel aastal segaseks minema.

Arvuteid ja lennukeid üritavad aastavahetusel vältida Barbra Streisand, Robin Williams, Melanie Griffiths ja Noel Gallagher, kes kõik on tunnistanud hirmu millenniumiprobleemi ees.

Paranoiline popstaar Michael Jackson on pannud välja terve miljoni, et hoida 20 eksperdist koosnevat meeskonda kogu aeg käepärast.

Williamsi suurim hirm on asteroidifilmide stsenaariumide kordumine tõsielus, ainult et probleemide põhjustajad on kontrolli alt väljuvad arvutid.

Barbra Streisand annab millenniumiõhtul kontserdi Las Vegases. Ta kardab aastavahetuse probleemi niivõrd, et keeldus koju tagasi lendamast ja laskis täita oma hotellitoa küünaldega. Kontsert MGM Grand Hotel Las Vegases toob talle sisse 15 miljonit dollarit.

Oasise staar Noel Gallagher kavatses astuda uude aastatuhandesse edetabelite esikoha singliga, aga lükkas laulu väljatoomise edasi, kuna kardab, et streikivad arvutid jätavad tuhanded plaadimüügid registreerimata.

David Bowie lükkas tagasi peokutsed kõikjalt maailmast, kuna kardab uusaastaööl lennata.

Aastavahetusel kavatseb koju jääda ka näitlejanna Sigourney Weaver, ka tema kardab millenniumiprobleemi. Superstaarist näitlejanna on mõelnud kõige peale, ta on isegi rentinud elektrigeneraatori, juhul kui New Yorgi ümbrus peaks elektrita jääma.

Celine Dion saab nelja miljoni võrra rikkamaks, esinedes uusaastakontserdil Kanadas. Rod Stewarti esinemine Las Vegase Rio Suite Hotelis toob talle sisse kolm miljonit.

Sir Cliff Richard on aga teatanud, et annetab kõik aastavahetuse Birminghami kontserdi tulud heategevuseks.

Rahvale pakub silmarõõmu ka Bjork, kes laulab kodulinnas Reykjavikiks. Jean Michele Jarre korraldab suure kontserdi Egiptuse püramiidide juures ja Manic Street Preachers teeb kontserdi Cardiffis.

Millenniumivahetus annab staaridele võimaluse meedia pilgu alt hoiduda. Kuulu järgi tahavad siis paari astuda Jennifer Aniston ja Brad Pitt ning Minnie Driver ja Josh Brolin, Barbra Streisandi kasupoeg.

Ricky Martinil on kogu melust kõrini ja tema kavatseb mediteerida Tiibeti mägedes. Ashley Judd aga läheb Aafrikasse telkima.

Ka Arnold Schwarzeneggerit kutsub loodusse - tema võtab uue aasta vastu suuskadel Sun Valleys Idahos.

Osa staare aga kasutab aastavahetuse melu, et midagi head teha. Parema maailma kampaanias löövad kaasa Martine McCutcheon, Bono ja Bob Geldof.