Hollywoody näitlejatar
HALLE BERRY
oli raseduse ajal aktiivne ning jälgis hoolega, et ta liiga palju juurde ei võtaks. Pärast sünnitust naases naine rahulikult treeningplaani juurde ja andis oma kehale aega, et see endise vormi saavutaks. Ta tegi viiel päeval nädalas tund aega trenni.

Kuna Berry on suhkruhaige, valib ta hoolega, mida suhu paneb ja eelistab alati naturaalset toitu. Tema igapäevasesse menüüsse kuuluvad puu- ja juurviljad, täisteraviljad ja loomulikult palju vett.
KATE HUDSON alustas pärast sünnitust koos sõbrannade Elizabeth Hurley ja Catherine Zeta-Jones’iga süsivesikuvaest ja proteiinirikast dieeti. Kate’i toidulaualt kadus sai ja pasta ning asemele tuli kala-, kana- ning veiseliha.
Kuna Hudson soovis kolme kuuga suurest ülekaalust vabaneda, alustas ta ka kurnavat treeningrežiimi. Ta mahutas oma päeva kaks kolmetunnist trenni.
Ka JESSICA ALBA vabanes kolmeteistkümnest lisakilost vaid kolme kuuga. Ta tarbis võimalikult vähe süsivesikuid ja rasva ning lisaks aktiivsele ja regulaarsele kardiotreeningule, mis intensiivselt kaloreid põletab, treenis ta ka kodus trenažööril.
Rasedusega ligi 20 kilo juurde võtnud TORI SPELLING järgis samuti toitumise ja treeningu reegleid. Ta alustas sörkjooksuga ja sportis koos oma abikaasaga. Kaks kuud pärast poja sündi palkas ta eratreeneri ja tegi trenni kolm korda nädalas.
Eelmisel aastal kaksikud ilmale toonud JENNIFER LOPEZ muutus pärast sünnitust veelgi kurvikamaks. “Arvasin, et saan lisakilodest kergesti lahti, sest olen terve elu vormis olnud. Aga see polnud nii lihtne,” tõdeb ta.

Kui esimesed 15 kilo läksid Jenniferil kergelt maha, siis viimasesd kümme kilo ei tahtnud sugugi kergelt maha minna. “Pidin palju trenni tegema ja dieeti pidama.”

Kaal hakkas langema, kui Jen avastas enda jaoks triatloni, mis aitas tal raseduseelse figuuri tagasi saada.