Sünnist saati muusik
Saaremaa poiss (nagu kõik juba teavad) Risto on 22-aastane. Enda sõnul jääb ta iga päevaga vanemaks, aga suhtub sellesse hästi, sest kõik on ikka veel okei!
Muusika juurde jõudis ta juba enne, kui rääkima hakkas: "Ema ütles, et hakkasin juba imikuna viisijuppi ümisema." Risto talenti märkasid ka õpetajad lasteaias ning hakkasid teda lauluvõistlustele sokutama. Enda sõnul oli tal närv alguses suur: "Väiksena käisin kogu aeg laval nii, et ema oli käekõrval." Nii ta siis laulis, siin ja seal. Muideks 2013. aasta poistelaulu konkursil võistles noormees teise staarisaate finalisti Jüriga.

Midagi ei jäänud seisma
Praegu õpib Risto Tartus Eesti Lennuakadeemias lennunduse side- ja navigatsioonisüsteemide käitamist. Miks ta selle eriala valis, küsitakse temalt tihti. Risto ise vastab sellele nii: "Tulin, proovisin ja sain sisse!" Nagu tulin, nägin, võitsin?
Staarisaates jäi kahjuks võit seekord tulemata. Saatesse katsetamist peab Risto naljakaks, kuna nädal enne katseid oli ta käinud klassiga suusareisil ja seal oma käe kipsi kukkunud. Nii ta ilmuski kohtunike ette poolvigasena. Kui eelvoorudest jäi Risto televaatajatele silma Rock Hoteli looga "Tean ei tea", siis tegelikult läks ta katsetama hoopis inglise keelse looga. Seda lugu aga teles ei näidatud. Noor laulik läks saatesse eelkõige kogemusi saama ja võttis eesmärgiks piisavalt kaugele jõuda: "Ütleme nii, et teatrivoorus juba nägin, et tase on ümberringi metsikult kõva, kõik olid väga head lauljad," ja lisab, et kümne sekka jõudmine oli tema jaoks juba suur saavutus.
Miks Risto välja kukkus, ta ei tea. "Ju siis pidi nii minema!" ütleb ta ja lisab, et tema sõnul ei läinud tal halvasti, sest tahtiski saates näidata oma erinevaid külgi, mitte mugavustsooni jäädes ainult eestikeelseid ballaade esitada. "Mul oli teiste üle ülimalt hea meel ja kuna saate formaat on selline, et iga nädal peab keegi välja langema, siis olin sellega juba leppinud," sõnab Risto ja ütleb, et tema jaoks pole väljalangemise tõttu midagi seisma jäänud. Järgmises voorus oleks ta esitanud Erko Niidu lugu "Ööviiul", muuseas ka Erko on Saaremaa poiss.

Laval tahaks korralikult rokkida!
Noormehele söödetakse esinemispakkumisi ette igast suunast ja mõni mees tahab teda lausa bändi kutsuda! Kui Risto käest küsida, mis muusikat ta ise teha tahaks, vastab ta nii: "Tahaks teha midagi kolledžroki sugemetega, midagi tempokat, et saaks korralikult laval rokkida!" Kuigi Risto kuulab muusikat rahulikust kuni karmi metalini välja, meeldivad talle Eesti artistidest Metsatöll ja Tanel Padar and the Sun. Parimaks välismaa artistiks peab ta Ed Sheeranit.

Adrenaliinimaias noormees
Risto ise kirjeldab end kui rahulikku ja rõõmsameelset inimest. Rahulik ja rõõmsameelne koos, on see üldse võimalik? Tuleb välja, et on. Ta armastab kiirust, mootorrattaid, autosid ja võrkpalli. Talle meeldib kalal käia ja pimedas igasugustes veidrates kohtades taskulambiga kolada. Risto naudib adrenaliini ja unistab benji- ja langevarjuhüppe tegemisest: "Olen lennukiga ja helikopteriga sõitnud, tahaks nüüd kuskilt alla ka hüpata!" naljatab ta.
Sõprade sõnul on tal imelik huumorimeel, heas mõttes! Küsides, kas Risto on õnnelik poiss vastab ta: "Muidugi olen!"