Staarmõrvar O.J. SIMPSON võiks, arvestades tema pehmelt öeldes negatiivset imagot, hoolikamalt sõnu valida. Kui tema mõrvatud abikaasa NICOLE’i perekond loeks mehe värskeimat intervjuud ajakirjas New Yorker, langeks nad koomasse.

... sest O.J. Simpson pajatab seal, et on kogu oma varanduse Floridasse kolinud, kaitsmaks seda mõrvatud paari — abikaasa Nicole’i ja tolle sõbra Ron Goldmani — sugulaste eest, kellele see kohtuotsuse kohaselt kuulub.
Lisaks juurdles intervjuu ajal ühe silmaga telerit jälgiv O.J. valjult uudistelugeja viimase seksuaalvahekorra üle, teatas, et Meg Ryani eksabikaasa Dennis Quaid peaks ikka Russell Crowe’le pasunasse andma, «sest mees, kes teise mehe naisega magab, peab ju pasunasse saama», nimetas kõiki saksa naisi litsideks ning paljastas, et vajab oma praegust girlfriendi Christine Prodyt vaid seksimiseks.
«Leidke mulle tüdruk, kel on golfiväljak ja kes maksab kõik mu arved, ning ma olen üsna kindel, et abiellun temaga,» heietas O.J. Loodetavasti valdab too õnnelik enesekaitse võtteid…