Lisa Kudrow - 31

"Sõprade" Phoebe polnud päriselus kunagi nii vabameelne, kui tema karakter. "Olin väga pinges oma seksuaalsuse pärast. Mu süütus oli miski, mille suhtes olin väga kaitsev. See oli au, mille vääriline pidi mees olema." Kudrow süütuse sai endale naise abikaasa Michael Stern aastal 1995.

Celine Dion - 20

Lauljatar kirjutas oma raamatus, et kaotas süütuse oma tulevasele abikaasale Rene Angelile, kui oli 20-aastane, aastal 1968. Dionist 26 aastat vanem mees ei olnud selliseks üllatuseks valmis ning tormas keset eelmängu süütusest kuuldes paanikas toast välja. Hetk hiljem helistas ta Dionile ja ütles, et on naise esimene, kui too tõesti tahab. "Sinust saab mu esimene ja viimane," kinnitas Dion. Paar abiellus aastal 1994 ning neil on kolm last.

Adriana Lima - 27

Supermodell ja Victoria's Secreti pesuingel on veendunud katoliiklane ning hoidis oma süütust pulmadeni aastal 2009.

Brooke Shields - 22

Kuigi Brooke Shieldsi tähelend algas lapsprostituudi mängimisest ning teismelisena "Helesinise laguuni" võtetel paljalt ringi kepslemisest, kaotas naine süütuse alles 22-aastaselt, mida ta hiljem kahetsenud on.

"Soovin, et oleksin oma süütuse varem kaotanud, nagu see oleks ilmselt toimunud ilma kuulsuseta. Aga mul oli nii palju avalikku tähelepanu," rääkis ta intervjuus aastal 2009. "Usun, et oleksin siis olnud palju paremas kontaktis oma kehaga ja mul poleks olnud kaaluprobleemi - kandsin enda ümber 10-kilogrammist "kaitset". See kõik oli omavahel seotud. Kahetsen seda oma tervise seisukohast."

Jessica Simpson - 22

Tõsielutähest popstaar kaotas süütuse, kui abiellus oma esimese abikaasa Nick Lachey'ga aastal 2002, olles enne seda aastaid avalikult kuulutanud, et hoiab oma neitsilikkust pulmaöö tarvis.