Viis endist kokka ja koristajat, kelle näitleja nelja aasta eest jõuluhooajaks Casa Stallonesse tööle võttis, väidavad, et staar vallandas nad ebaõiglaselt tema kehtestatud rangete reeglite rikkumise pärast ning nõuavad Stallonelt ja ta naiselt Jennifer Flavinilt hüvitist 1,5 miljonit dollarit pluss kahjutasu.

Viisik väidab, et nad pidid pidama Stallonede juures töötades kinni rangetest reeglitest, mis nende advokaadi sõnul olid pigem "imperaatori 10 käsku" kui normaalne kodukord.

Töötajatel ei olnud kunagi lubatud Stallonele silma vaadata; kui Stallone sisenes ruumi, pidid töötajad sealt vaikselt taganema ja kaduma; neil ei olnud lubatud rääkida sama katuse all elanud Staallone ema Jackiega; Stallone isiklik toatüdruk otsis nad iga päev läbi, et nad ei viiks lahkudes kaasa pere käterätte ega lauahõbedat; nad pidid võtma tööle kaasa oma toidu ja neil ei lubatud pere toitu puudutada. Reeglite vastu rikkumine tähendas kohest vallandamist. Viisik vallandati, kui nad võtsid vastu jõulukingi Jackielt, kes olevat andnud neile pastapliiatsi ning autogrammiga foto (enesest, mitte pojast).

Flavin, kes on hagejate sõnul Jackie suhtes väga vaenulik, süüdistas töötajaid pastakate ja fotode varastamises ja rääkimiskeelu rikkumises.

"Ta on jõukas meest," ütles advokaat Ellis Rubin, "ja ta pettis majapidajannadelt ja kokkadelt välja vähese summa raha."

Rubini sõnul ei tahtnud viisik varem hagi esitada, kuna nad kartsid, et ei saa siis Miami rikaste ja ilusate juures enam tööd. Stallone müüs hiljuti oma Miami villa ja kolis mujale.

Stallone ei ole soostunud hagi kommenteerima.