"Parajasti oma uut linateost "Expendables 2" reklaamiv filmistaar oli uudist kuuldes vapustatud," kirjutab internetikülg TMZ ning The Sun. Praeguseks on kinnitatud, et Sage suri tablettide üledoosi tagajärjel ning võimuesindajad tegelevad uurimisega, kas tegu oli õnnetuse või enesetapuga.

Stallone'i pere väitel on enesetapp täiesti välistatud. "Ta oli heas tujus, töötas mitmete projektide kallal ja kavatses abielluda. Me oleme vapustatud. See on tõeline tragöödia. Ta polnud seda tüüpi, kes vajuks masendusse ja võiks end ära tappa!" ütles Stallone'i esindav advokaat George Braunstein.

"Ta pidi abielluma, ta oli õnnelik. Ta oli fantastiline ja tohutult armastav inimene. See on kohutav tragöödia," edastab Braunstein veel perekonna sõnu. "Erilised kaastundeavaldused läkitab Sylvester Sage'i emale Sashale. See kaotusvalu ei möödu iial!" lõpetab ta.

Kes oli Sage Moonblood Stallone?

1990.aastal tegi ta oma ekraanidebüüdi filmis "Rocky V", kus kehastas peategelase Robert Balboa poega. Samuti mäletab maailm teda 1996. aastal valminud fimist "Daylight". Koos äripartner Bob Murawskiga peeti firmat Grindhouse Releasing, mis keskendus 1970ndate ja 1980ndate aastate filmide taastamisele ning tolleaegse kinokunsti väärtustamisele.