Ülemaailmse populaarsuse võitnud seriaali veteranstaarid on head sõbrad. Nad intervjueerisid teineteist, et salvestada “Star Treki” aastate mälestused videole “Mind Meld”, vahendab BBC.

Nad räägivad suhetest “Star Treki” looja Gene Roddenberryga ning sellest, millise varju alkohol nende mõlema elule heitis. Näitlejad intervjueerivad teineteist 75-minutilisel videoklipil, mis filmiti Nimoy kodus. Nimoy mängis filmis vulcanlast Spocki.

“Ma hakkasin sarja teisel või kolmandal aastal regulaarselt jooma, tsiteeris Daily Telegraph Nimoy sõnu. “Niipea, kui olin viimase kaadri teinud, haarasin klaasi järele. Ajapikku sai sellest terve rida klaase. Enne kui ma arugi sain, jõin ma järjest rohkem ja rohkem.”

Leonard Nimoy lahutas 1987. aastal pärast 32-aastast abielu Sandra Zoberist ja abiellus aasta hiljem Susan Bayga. Nimoy väidab, et ei ole pärast uue armastuse leidmist enam tilkagi joonud.

William Shatner rääkis aga oma kolmanda naise kauaaegsetest alkoholiprobleemidest, mis tegid viimaks ta elule lõpu. Nerrine Shatner uppus 1999. aastal oma maja basseini. Kohtuekspertiis tuvastas, et ta oli tarbinud hulganisti alkoholi ning vaaliumi.

Shatner tunnistas, et jooksis esimese abielu purunemise järel ohjeldamatult naiste järel, katsudes õnne iga seriaalis osalenud kena neiuga.