16. detsembril algab Kanal 2s uus reality-sari "Krista ja Carmen – patuste palveränd", milles Kroonika peatoimetaja Krista Lensin ja "C-Komando" saatejuht Carmen Pritson-Tamme läbivad Hispaanias 220 kilomeetri pikkuse palverännaku.

Plaan minna Hispaaniasse, käia läbi Santiago de Compostela palverändurite tee mõlkus mõlema naise peas pikka aega, ehkki teineteise soovidest neil aimu ei olnud. Carmen tahtis töörutiinist välja, Krista tundis, et peab oma elus restardi tegema.

"Jooksime ühes tennisetrennis kokku, lobisesime omavahel. Mõni tund pärast vestlust helistasime teineteisele ja leidsime, et peame koos palverännule minema. Mõeldud – tehtud," meenutab Carmen.

Sügise algul astusid Krista ja Carmen kodusest Eesti elust välja. "Meid hoiatati teineteise eest, et me ei sobi. Aga meil on sarnane veregrupp ja ma ei tea sobivamat inimest, kellega koos oleks ma selle pöörase teekonna läbida suutnud, või soovinud. Meid ei teinud terveks mitte kõndimine, vaid rääkimine. Olime teineteisele psühholoogiks. Vesteldes hindasin ma oma elu põhiväärtused ümber ja sain endaga taas sõbraks. Usun, et niisamuti on see ka Kristaga ja sellest kõigest tegime me saate – oma rännusaate, mis on täpselt selline, nagu elus oleme," räägib Carmen.

"Krista ja Carmen – patuste palverändu" on plaanitud kümme osa, kus vaataja saab osa kõigest, mida Krista ja Carmen rännakuga seoses läbi elavad. Põhjustest, miks rännakule minnakse, ning raskustest, millega seal kokku puututakse. Lisaks rännakule jagavad mõtteid Carmeni ja Krista lähedased ning kolleegid.