Aasta viimasel ööl avaneb sensatsiooniline vaatepilt ööklubis Seduction Discotheque – The GOLD at Seductsion! Uste avanedes on kõigil pidulistel võimalus siseneda 70ndate ja 80ndate glamuuri mekaks kutsutud legendaarsesse Studio54 imepärasesse maailma.

Aastaid kontserte ja klubiüritusi korraldanud Sten-Erik Jantson lubab, et aasta viimasel ööl ja uue aasta esimesel hommikul on mürglit Seductsionis kõvasti. Tõelise diskofiilingu annavad üritusele oma esinemistega fenomenaalne James Werts koos 372`ga ( Kaido Põldma poistebändist Soul Militia ja ärimees Michael Burich – toim.).
Plaate keerutavad DJ Emerson, kellel on olnud võimalus 90ndate lõpus töödata legendaarses uuesti avatud New Yorgi Studio54 managerina. Samuti DJ Slam, kes on tuntud kui “Koit Toome väikevend, kellel on s..taks naisi” ja seksikas DJ duo JT – Jennifer Einbach & Tene Sommer. Tantsu ja silmailu pakuvad öö jooksul Tallinna Kalevi cheerleader`id Dream Studiost ja kaunid topless go-go tüdrukud! Ürituse dress code on 70-80ndad – olema peaks nii kuldne kui võimalik!