Steven Tyleri (61) bändikaaslased Aerosmithist on tema pärast mures. Laulja teatas hiljaaegu, et läks bändist kaheks aastaks puhkusele.

«Arvan, et ta vajab abi ja peab hoolitsema oma tervise eest,» ütleb Aerosmithi trummar Joey Kramer, lisades, et ta ei vihja õlaluumurrule, mida Tyler ravis peale lavalt alla kukkumist augustis.
Ajaleht Boston Herald kirjutab, et Tyler, kes võitles 70ndatel ja 80ndatel uimastisõltuvusega, käis möödunud aastal võõrutusravil vabanemas ravimisõltuvusest ja pidutsemislembusest. Kramer otseselt uimastite tarvitamisele ei vihja, kuid ütleb, et «tema elus on praegu halvad mõjutused ja ta teeb valesid valikuid».
Aerosmithi kitarrist Brad Whitford lisab: «Tema käitumine on kontrolli alt väljumas.»
Aerosmithi mehed polnud Tyleriga nädalaid sõnagi vahetanud, kui Tyler ootamatult bändikaaslase Joe Perry kontserdile saabus ja temaga koos ühe laulu esitas. Seejärel lahkus ta sõnagi lausumata kontserdilt. Tyleri arusaamatu käitumise tõttu on ära jäänud mitu Aerosmithi kontserti.
Whitfordi sõnul on Tyleri käitumine «ebastabiilne» ja «ettearvamatu». «See muutus ei tulnud üleöö,» ütleb ta. «See on juhtunud järk-järgult.»
Tyleri esindaja teatab, et mees vajab bändist puhkust, et pühenduda sooloalbumi salvestamisele ja memuaaride kirjutamisele.
Aerosmithi mehed kaaluvad uue laulja palkamist. «Mul on raske ette kujutada esinemist ilma Stevenita,» ütleb Kramer. «Kui ta tahab ka tulevikus Aerosmithis olla, peab ta oma tervise eest hoolitsema.»