McAfee väitel murdis laulja lubadust jätkata tema Los Angelese maja ülalpidamiskulude tasumist ka pärast nende võimalikku lahkuminekut.

Naine väidab, et Wonder jahtis teda üle 10 aasta, julgustades teda loobuma tööst garderoobikonsultandina ning lubas tema eest hoolitseda. McAfee väidab, et Wonder rikkus suusõnalist kohtulepet, kui ta kolis välja ning lõpetas rendi tasumise, teatas BBC.

51-aastane Wonder on omakorda algatanud hagi McAfee vastu, väites, et naine on kõrvaldanud majast 160.000 dollari väärtuses varasid, sealhulgas graniidist laua, klaverid, trummid ja muud tehnikat.

Kohtunik Emilie Elias avaldas lootust, et paar suudab lahendada vastuolud enne järgmist kohtuistungit 25. aprillil.

1950. aastal sündinud Wonder kaotas nägemise paar tundi pärast sündi. Kuna ema ei lasknud teda lapsena majast välja, lõbustas ta end raadiost kuuldud muusika järelemängimisega lusikate, pottide, pannide ja muu sellise abil. Ta õppis ära ka tegelike instrumentide mängimise ning Motowni juht Berry Gordy sõlmis temaga lepingu, kui ta oli kõigest 10.

Kolm aastat hiljem kirjutas Wonder esimese USA muusikaedetabeli tippu tõusnud Motowni menuloo “Fingertips”. Ta jätkas menulugude tootmist 1960tel ja 1970tel aastatel, mil tulid välja muuhulgas “Uptight” (“Everything’s Alright”), “Signed, Sealed, Delivered” (“I’m Yours”) ja “Superstition”.

Suurbritannia muusikaedetabeli tippu pääses Wonder alles 1984. aasta looga “I Just Called To Say I Love You”.