Outloudz sai kolmanda koha lauluvõistluse International Songwriting Competition 2010 Pop/Top 40 kategoorias. Nende llugu ``I Wanna Meet Bob Dylan`` saavutas Pop/Top 40 kategoorias kolmanda koha.

Laule hindas auväärne žürii, kuhu kuulusid muuhulgas Rihanna, Kings Of Leon, Timbaland, DJ Tiesto jpt.

Ootamatust edust tunneb otseloomulikult rõõmu ka Outloudzi laulja Stig Rästa. "Meie endi arvates läks jah väga hästi. Milliseid uksi see meile avab või avada võib, ei oska praegu küll ette kujutada. Muidugi loodame sellest kõigest parimat," räägib ta Kroonika Online´ile.

Hetkel on teada vaid kolmanda koha eest saadud auhind. "Saime mitmeid uusi võimalusi oma muusikat elektrooniliselt levitada. Millised selle tulemused olla võivad, selgub tulevikus."

Igati sobilikul hetkel saab valmis ka Outloudzi esimene täispikk album. "Meie debüütalbum "Wide Awake" ilmub 23. mail. Sellel on 12 ingliskeelset lugu," räägib Stig.

Uhketel suvetuuridel bänd osaleda ei plaani, kuid esitluskontserte antakse see-eest küll. "Järgmised tähtsaimad tegevused ongi seotud meie plaadiga - teeme proovi ja valmistume esinemisteks."

Seda, et Outloudz suure hurraaga välismaad vallutama tõttama peaks, Rästa ei arva. "Plaan Eestist välja murda on alati ja vist kõigil, aga ennekõike peame siin südamed vallutama ja kodumaal kanda kinnitama."