Telesaates "Hommik Anuga" rääkis Rästa, kuidas kohati võib lastele tegevuse leidmine väga väsitavaks osutuda. "Kui lihtsalt lastel on tegevus otsa saanud ja on igav, nad ei taha sinna onni enam minna ja siis sa pead mõtlema välja midagi, mida teha. Võib-olla sel hetkel sa oled ise täiesti väsinud ja läbi juba."

Sarnaselt Mihkel Rauale, kes annab vanemale lapsele aega õppimiseks, on ka Rästa leidnud omamoodi meelelahutuse autost. "Vahel pakime lapsed riidesse, võtame autosse ja lähme sõidame linna peal lihtsalt ringi, autost välja ei lähe."

Kõige rohkem tunneb Rästa puudu maiustustest, mida lemmikud kohvikud pakkunud on. "Kui sõidame mingist kohvikust mööda, kust me oleme võtnud mingit saiakest või kohvi, siis on see, et ai, ma tahaks seda osta, aga see on kinni või ei julge sisse minna. Siis on päris huvitav jälgida, kuidas endal on tekkinud mingid harjumused, mis võib-olla otseselt ei olegi nii vajalikud. Ma ei tea, mis saab, kui asjad lahti lähevad jälle. Kas kõik läheb vanasse mudelisse tagasi, või siis hakkad mõtlema, et äkki ei olegi vaja kogu aeg neid asju tarbida."

Enda üllatuseks on Rästa aga avastanud, et kodus püsides on palju rohkem aega muusikat kirjutada. "Päris huvitav, kuidas ma vahel saan kodus olla väga produktiivne."