Jaburate veesõidukite võistluse tarvis ehitab Pärnus tegutsev meeskond Stigile paati. Tegevuses on puusepp Viljar Viik, disainer ja purjetaja Marit Murd ning restauraator Ena Kõrv. Töökojaks kohandatud angaaris on kavandite põhjal valmis juba osa aluse kerest.

Stig mainis eile "Ringvaates", et osaleb kunstnike kavandatud projektis piloodina, ehk Stigina. Outloudzi liider jättis täpsustamata, kas sõidus osaledes kannab ta ka „Top Gear” saates kurikuulsa anonüümse kiirusrekordite meistri ehk Stigi kiivrit. Kas kuulus laulja on uue plaadi kõrval saanud ka jala ukse vahele BBC saate katsepiloodina, jäi kavala naeratuse saatel vastamata. Hiljuti vabastatud endise Stigi koht vajab ju täitmist.

Stigile saab kaasa elada võistlusel 17. juunil kell 18 Vallikääru veealal ja Stigiga samal üritusel saavad osaleda kõik huvilised, kes registreerivad end www.watergate.ee kodulehel ja kasutavad
fantaasiat, valmistades endale sõiduki, mille ainsaks tingimuseks on püsimine vee peal. Sellest vaimukast võistlusest on aastate jooksul kujunenud vaatajate lemmik - vees on nähtud Flintstonide auto koopiat, siniseid haikalu, mis sageli põhjaminekust ei pääse.

Täies mahus kontserdi uue kauamängija materjaliga annab Stig 18. juunil Kuursaalis.