"Stiilne viisik" jutustab viiest erinevas valdkonnas edukast mehest, kes oma head maitset ja elukogemust kasutades täiesti tavaliste meeste välimust ja elustiili muutma asuvad. Paraku pole elu kaamera taga sugugi nii glamuurne ja juuksestilistina leiba teeniv Van Ness tunnistab, et teda painavad igal ööl õudusunenäod, kuna ta kardab avalikkuse ees haavatav olla.

32-aastane staar tunnistab, et sai HI-viiruse diagnoosi juba 25-aastaselt, kui käis ennast igaks juhuks testimas ning paljastas, et tal on kõigi nende aastate jooksul olnud tal väga raske seda varjata. Mees otsustas nüüd lõpuks oma haiguse osas "kapist välja" tulla, kuna peab vajalikuks nii LGBT kogukonna kui HIV-positiivsete inimeste õiguste eest võitlemist, et väheneks nende diskrimineerimine Trumpi poolt juhitud Ameerika Ühendriikides.

"Trumpi administratsioon on teinud kõik endast oleneva, et suruda meid tagaplaanile ja stigmatiseerida vähemusi. Mina olen uhkusega nii LGBT kui ilusa HIV-positiivsete inimeste kogukonna liige. Minu jaoks on tohutu kergendus oma lugu maailmaga jagada. Olen mind laviinina tabanud toetuse ja julgustuse eest tohutult tänulik," sõnas Van Ness.

Erinevad avaliku elu tegelsed on Van Nessi julge pealehakkamise eest kiitnud ning nimetanud teda imeliseks eeskujuks sellest, kuidas HIV-positiivsena siiski täisväärtuslikku elu elada ja kõige kiuste õnnelik olla. "Maailm vajab rohkem selliseid kangelasi!" ning "Imeline meeldetuletus, et HIV-diagnoos pole surmaotsus ega takista ühegi eesmärgi saavutamist" on vaid mõned näited Van Nessile avaldatud kiitusest.