"Riikide esimeste leedide stiil peaks olema lakooniline ja tagasihoidlik. See on kindel klassika," sõnas Bõkova venekeelsele Delfile antud intervjuus.

Stilist paljastab, et enim on teretulnud heledad ja tuhmid värvid, sest justnimelt need on rohkem aukartust äratavad ja näivad kallimad. Kindlasti ei tohiks Kersti Kaljulaid kanda kirkaid mustreid nagu lilled ja samuti ei tohiks kleit olla lühem kui põlvini, sest see ei sobi.

Kersti Kaljulaid Riigikogus

Meie presidenti riietavad stilistid ei tohiks Olga Bõkova sõnul unustada ka modernsust, et komplekt ei näeks välja vanamoodne.

"Kahjuks näen ma hunnikut vigu, mida president Kaljulaidi stilistid igapäevaselt teevad. Alates seeliku pikkusest lõpetades komplekti värvigamma ja selle sobivusega," põrutab stilist julgelt Eesti presidendi riietuse suunas kriitikanooli.

"Meie presidendil on ju hea figuur, mida saaks rõhutada, jäädes sealhulgas väärikaks. Mina soovitaksin valida peeneid heledates toonides komplekte, mida kaunistavad huvitavad aksessuaarid," annab Bõkova presidendi stilstidele head nõu.

Mida ütleb stilist aga nendele, kes leiavad, et tähtsam on sisemine ilu, mitte see, kuidas inimene riietatud on? "Me elame maailmas, kus meie välimine ilu mängib tähtsat rolli. Tahame me seda või mitte, aga meid hinnatakse siiski välimuse järgi. Kui meil on ambitsioonid ja me tahame karjääriredelil ülespoole tõusta peame me oma ambitsioonidele vastavalt ka riides olema ja välja nägema nii, nagu me oleks kõik juba saavutanud."

Bõkova rõhutab ka, et esmamulje inimesest kujuneb 10 sekundiga, mil inimest nähakse, seega on oluline teha nii, et välimus ei jätaks valet muljet.