"New York rahustas mind. Mul oli seljas üks Moschino särk, mille ma Stockmannist allahindlusega ostsin, maksis 3200 krooni." Marco kandis särki New Yorgi kaubanduskeskuses ja seitse inimest tulid riietust kiitma. Mees mõtles esialgu, et tegemist on kokkumänguga: "Ma ei ole harjunud enam selliste asjadega Eestis, siin ei pööra inimesed sellele tähelepanu."

Tasase meelest ei ole ameerikalsed sugugi nii paksud nagu räägitakse. "Oli ka sellised, kes ostukeskuses ei jõudnud kõndida ja sõitsid mingite spetsiaalsete kärudega ringi. Muidu olid inimesed ilusad, nad hoolitsevad enda eest hästi. Isegi prükkarid lõhnasid parfüümi järele!"

Marcole meeldis ka Miamis, sest seal oli palju valgeid inimesi. Kord peatus reisiseltskond hotellitoas, kus oli ka võõraid. "Üks Mongoli naine norskas. Täiesti uskumatu! Selle öö veetsin ma hoopis Miami rannas." Marco ütles kaaslastele, et otsigu teda hommikul rannast. "Ma ei suutnud seal ruumis olla!"

Tasane jäi reisiga rahule. Ameerika toit strippari kehale halvasti ei mõjunud ja ühes pubis peetud kätekõverduse võistluselt võitis mees isegi 100 dollarit - just siis, kui raha hakkas lõppema.