"2008. aastal lasin endale lõua panna," ütleb Tasane. "Vaatasin, et välismaal tehakse. Prooviks ka. Ma ei olnud rahul oma profiiliga." Vanemast prouast kohaliku ilukirurgi juurde jõudes selgus aga, et strippari näole sobiva suurusega silikoonlõuad asuvad Saksamaal. "Proua ütles, et paneme kõige suurema. Okei, paneme siis," meenutab Tasane rohkem kui kümne aasta tagust vestlust.

"Kommentaarid olid päris õudsad," räägib strippar avameelselt. "Sõbranna nägi mind ja ütles, et annab kohtusse inimese, kes minuga seda tegi." Ühe klubi ees olevat üks mees kartnud staariga pilti teha ka aastaid hiljem. "See inimene tegi minuga pildi kaks aastat tagasi ja kirjutas sinna alla: strippar Marco plastikust lõualuu. Mõni aeg hiljem kukkus ta jalgratta seljast ning murdis oma lõualuu. See on karma," arvab Tasane.

Milline sündmus ärgitas stripparit loobuma enda kunstlõuast? "Olin tüdrukutega Ameerikas. Raseerisin ja vaatasin, et žilett on nüri! Raseerin ja raseerin. Siis sain aru, et mul on lõuas auk ning minu keha ei võta silikooni vastu." Seejärel tõmbas strippar kuulsa silikoonlõua taskust välja.

Milliseid iluoperatsioone on strippar veel lasknud endaga teha ning kas jutud plastikust tagumikust ja rinnalihastest vastavad tõele?

"Pole üldse tõsi! Kui ei usu, siis katsuge," muheleb Tasane. Ainsa protseduurina lõuaimplantaadi kõrval lasi mees enda laupa süstida botoxit. "Inimesed ütlesid, et mul on kartulivarud laubas," meenutab ta. Täna on mehe sõnul kõige efektiivsemaks iluprotseduuriks tervislik eluviis.

Milline Eesti kuulsus on asjatundjast strippari sõnul veel tõenäoliselt sattunud ilukirurgi noa alla? "Tõenäoliselt on lasknud endale silmad teha näitleja Eve Kivi," arvab Tasane.