1) Meghan Markle - kalligraaf

Enne seda, kui Meghan üldse näitlemisega alustas, õpetas ta kalligraafiat ja kingituste pakkimist ühes Beverly Hillsi poes. "2004.-2005. aastal viis Meghan läbi töötubasid, kus ta õpetas paari tunni jooksul kalligraafiat," rääkis poe esindaja Winnie Park. Lisaks sellele tegi ta pulmade jaoks kutseid.

2) Brad Pitt - stripparite autojuht

"Minu töö oli sõidutada strippareid poissmeesteõhtutele ja teistele üritustele," rääkis Pitt toona 2007. aastal. "Ma võtsin tüdrukuid autole peale, sõidutasin nad sihtkohta, korjasin raha, mängisin muusikat ja püüdsin nende riideid," kirjeldas mees, kellele see töö üldse ei meeldinud.

3) Megan Fox - banaanikostüümis teenindaja

Enne seda, kui Meganist sai üks maailma kõige seksikamaid näitlejaid, töötas ta teenindajana smuutipoes. Intervjuul Ellen Degenerous'iga rääkis Fox, et ta töötas Florida smuutipoes, kus ta pidi reedeti kandma naeruväärset banaanikostüümi.

4) Tom Cruise - portjee ja preester

Hollywoodi üks julgemaid näitlejaid Tom Cruise oli enne "Võimatut missiooni" see inimene, kes tervitas sõbralikult inimesi hotelli ja viis nende kohvrid määratud hotellitubadesse. Lisaks sellele lootis ta saada katoliku kiriku preestriks, aga ka see ei tulnud lõpuks välja. Näitlemine on ju lõpuks ka päris hea valik, kas pole?

5) Johnny Depp - pastakate müüja

"Kariibimere piraatide" staar Depp müüs enne tähelendu telefoni teel pastakaid, mis on tema arvates edendanud ka tema näitlemiskarjääri. "Selle töö ilu peitus fantaasias: ma helistasin võõrale telefoninumbrile ja mõtlesin iga kord uue nime välja," rääkis Depp.