60-aastane Carrie Fisher lendas parasjagu Londonist L.A-sse, kui minutid enne reisi lõppu tabas teda südameatakk, vahendab TMZ. Kaasreisijad üritasid teda elustada ning koheselt pärast lennuki maandumist toimetati näitlejanna haiglasse.

Staari venna sõnul viibib Fisher hetkel intensiivravis: "Oleksin tänulik, kui kõik saaksid tema eest palvetada," sõnas Todd väljaandele Entertainment Tonight. "Arstid teevad oma tööd ja me ei taha neid häirida. Ootame kannatlikult."

Carrie Fisher reisis hiljuti mööda ilma ringi, et promoda oma värsket raamatut nimega "The Princess Diarist". Naist tabas atakk umbes 15 minutit enne lennuki maandumist Los Angeleses. Parameedikud veetsid veerand tundi Fisherit elustades, kui lõpuks pulss kätte saadi.

Algselt kirjutas The Hollywood Reporter, et Carrie olukord on stabiilne, kui Todd lükkas sellised kuuldused ümber. Intensiivravis viibiv näitlejanna olukord on jätkuvalt kriitiline ning hetkel võitlevad Fisher oma elu eest.

"Tähtede sõja" filmides Luke Skywalkerit kehastanud Mark Hamill ja Chewbacca rolli teinud Peter Mayhew on sosiaalmeedia vahendusel oma lähedase sõbra eest palved teele saatnud.