59-aastane Simon maksis teismelise Julia lülisamba operatsiooni kinni 2017. aastal, kui kuulis, et Julial on diagnoositud skolioos.

Nüüd astusid endised saate staarid ja meeldejäävaimad artistid uuesti "Britain's Got Talent" lavale ja Julia tundus terve kui purikas. Julia on tantsija grupis MerseyGirls ja demonstreeris oma tugevat tervist tehes Londoni laval lausa tagurpidi saltosid.

Uudis, et tüdruk on tantsija, kuid oma tervisliku seisundi tõttu ei pruugi enam kunagi oma kirega tegeleda jõudis Simoni kõrvu kaks aastat tagasi ning ta otsustas tüdrukut aidata. Ta andis Juliale operatsiooni jaoks ligi 200 000 eurot ja peale pikka taastumist leidis noor neiu taas endas piisavalt jõudu, et uuesti lavale astuda.

Kui Simon tüdruku laval ära tundis, ei suutnud ta pisaraid tagasi hoida. Ta jõudis ainult paar sõna lausuda, kui oli juba sunnitud mikrofoni edasi teistele kohtunikele ulatama. Hiljem ta kogus ennast veidi ja lausus: "Kõik, millest ma soovin rääkida on ühe inimese tugevus ja enamgi veel - sõprus ja tuge, mis teil tüdrukutel on, mida me nägime juba siis, kui te esimest korda siin laval olite." Võideldes taas pisaratega, ta jätkas: "Näha sind taas laval... See tähendab kogu maailma..."

Otsekui taassündinud Julia vastab: "Ma mõtlesin sellele, kuidas ma istun kodus, suutmata enam kunagi tantsida - aga siin ma olen ja teen isegi tagurpidi saltosid koos oma parimate sõpradega. Ma ei suutnud kaks aastat isegi kõndida mitte, aga nüüd ma olen siin. Aitäh sulle, Simon. Ma ei usu, et ma olen kunagi oma elus õnnelikum olnud, kui ma olen praegu."

Ei ole teada, kas tantsugrupp jõuab finaali või mitte, aga üks on kindel - vaatajate, ja ka Simoni, südamed on Julia võitnud.