Tallinna kõige šikim vabaõhuklubi Solarise keskuse katusel muutub sel reedel eriti luksuslikuks ja šokolaadiseks, sest Magnum tutvustab pidulistele oma ahvatlevaid jäätiseid, mis on tuntud koorese maitse ja küllusliku ehtsa Belgia šokolaadi katte poolest. Magnum Party'ga tähistatakse suvise tarbijakampaania algust, mille raames võidab üks eriti õnnelik jäätisenautleja võimaluse sõita koos sõpradega Prantsuse Rivierasse ja pidutseda luksuskaatril.


Lisaks jäätisele on peo keskmes Miss Estonia 2009 ja moedisainer Diana Arno rannariided. Diana Arno sõnul iseloomustab tema loomingut tasakaal elu nautimise, kerguse ja iroonia vahel: „Uue kollektsiooni tikanditega esemed on luksuslikud ja mugavad. Iga detail on hoolikalt läbi mõeldud ja värvid täiendavad üksteist.“

Fotograaf Maksim Toome pani Diana Arno loomingu põhjal kokku näituse „Cruel Summer“, mille avamine toimub samuti homme. „Fotodel jäädvustatud Eestimaa üürike suvi, tujukas ilm ning Diana ebatavalised rannarõivad moodustavad imeilusa koosluse,“ kommenteeris Maksim Toome. Eriti hea meel oli fotograafil teha koostööd Miss Venemaa konkursi finalisti ja tuntud modelli Anna Botovaga. Maksim Toome koostatud ja Magnumi esitletud fotonäitus jääb Komeedi terrassil avatuks augusti lõpuni.

Magnum Party algab kell 20. Kell 21 näeb näitusel olevaid Diana Arno rannarõivad ka modellide seljas. Muusikat valib DJ NOVA ning peomelu eest hoolitseb Veuve Clicquot ja sissepääs on kõigile tasuta.
 
Kohviku Komeet suveterrass asub Tallinnas Solarise keskuse 5. korrusel aadressil Estonia pst 9.