17. detsembril postitatud videos kirjutab Rob, et ehtis kuuse ja sättis sinna alla kingitused, ent Blac Chyna võttis lapse kaasa ja lahkus.

29-aastane Rob paistis videotes olema murest murtud ja isegi nuttis, kui näitas tühja beebituba ja ehitud jõulupuud.

"Jõudsin just koju ja avastasin, et Chyna on võtnud lapse, kogu lapse toa sisu ja lahkunud," kirjutas Rob. "Chyna võttis kõik, mille me ühiselt ehitanud olime, võttis beebi Dream'i ja läks minema, ma olen väga endast väljas ja kurb, sest peagi on jõulud, mille ma tahaksin üle kõige oma lapsega veeta," lisas Kardashian.

"Ma armastasin seda naist, ma andsin talle kõik. Ma ei osanud aimata, et olen vaid osa tema plaanist kuulsaks saada, ma arvasin siiralt, et ta vastab mu tunnetele," kirjutas Rob. Mees oli lugenud naise sõnumeid oma parimale sõbrannale, milles kirjeldas, et kavatseb Robi aasta pärast maha jätta, ent ilmneb, et Chyna ei pidanud aastatki vastu.

Chyna lisas omapoolse selgituse enda uuele Instagrami kontole väites, et tema vana konto varastati. "Mulle aitab! Terve selle aasta olen ma ainult Robi aidanud. See on nii krub ja hale, kuidas ta enda isiklikke probleeme kinni mätsida üritab. Rob on vaimselt haige ja keeldub abi otsimast. Ta ei kuula arste ja ravib end ise, mis teeb asja ianult hullemaks. Ma pole teinud muud, kui teda aidanud algusest peale," kirjutas ta. "Mul oli kõik hästi ka enne temaga tutvumist. Mina tirisin ta Khloe majast välja, aitasin tal kaalu kaotada, ent ta ei olnud ise valmis pingutama ja läks uuesti paksuks. Rob ise tahtis last saada, ta lausa anus mind. Ta piinas mind terve raseduse, süüdistas mind petmises ja karjus mu peale pidevalt," lisas naine.