«Padjaklubi» näitlejannad usuvad, et suhteid võetakse pinnapealsemalt ja joostakse kergemini lahku tänapäeva tohutute valikuvõimaluse tõttu. Kui öelda ühele «jaa», tähendab see ju, et ülejäänuid ei saa – nii peljatakse tihti ka abiellumise osas lõplikku otsust langetada!

Grete Klein (25), Kristel Aaslaid (24), Katariina Ratasepp (27) ja Kertu Moppel (28) on täiesti erineva taustaga noored naised. Grete tõusis avalikkuse ette Kanal 2 «Reporteri» ilmateadustaja ja lauljana, Saaremaalt Tallinna kolinud Kristel tegi oma näitlejadebüüdi seriaali «Ment» ühe kõrvalosatäitjana. Katariina ja Kertu on aga kursaõed XXIV lavakalennust. Katariina, kes sai vahepeal emaks ja astus abiellu, mis on tänaseks lahutatud, lõpetas järgmise lennuga Kertust paar aastat hiljem.
Nelik lükati hakatuseks kohe kaamera ette – nad kohtusid märtsis käivitunud «Padjaklubi» esimesel võttepäeval. Kristel lootis, et nende suhted ei kujune sääraseks nagu «Seksi ja linna» staaridel, kes kaamerate taga omavahel üldse läbi ei saa... Õnneks klikkab meie oma «Seks ja linn» omavahel suurepäraselt!
Grete tellib ühes Tallinna nooblis restoranis Caesari salati ja pokaali roosat veini. Kristel muigab ja küsib kõrvalt: «Ja see on kõik või, Grete?» Kertu võtab õunamahla ja Kristel ploomimahla. Grete vaatab nüüd omakorda neile küsivalt otsa: «Mis teil viga on?» Kristel: (naljaga  pooleks) «Jah, kõik oleme rasedad või?!» Kertu: (lõbusa irooniaga) «Okei, ja muidugi pits viina!» Katariina on vaiksem, aga tunne on sellegipoolest selline, justkui oleks ise seriaali sattunud...