Iowa osariigis elav 39 aastane Jodi Perkins ütles, et ta on proovinud kõike, et halvast harjumusest vabaneda, kuid see ei ole tal õnnestunud, kirjutab news.com.au.

Ta lootis, et väike periood vanglas aitaks murda sõltuvust, mis tema sõnul ei lase tal enam hingatagi.

Perkins helistas möödunud nädalal kohaliku šerifi ametkonda ja küsis kas vanglaametnikud ei saaks teda mõneks päevaks kinni panna.

„Ma olen proovinud kõike,” ütles Jodi Perkins ABC News’ile. „Ma olen vaid 39 aastat vana ja suitsetan kaks pakki päevas ja ma lihtsalt ei suuda hingata. Ma teeksin ükskõik mida, et suitsetamisets vabaneda. Ma läheksin vangi. Mul on sellest niivõrd kõrini.”

Kuid võimud keeldusid, vaatamata sellele, et naine lubas trelllide taga veedetud ajaga seotud kulud kinni maksta.

„Helistasin möödunud nädalal ja ütlesin: tere, ma olen huvitatud sellest, et mind Polk County vanglasse pistetaks ja ma olen valmis maksma kõik summad, mida on vaja, et mind seal mõned päevad kinni hoitaks. Daam, kes telefonile vastas, oli väga üllatunud, kuid ütles, et ei saa mind aidata.”

Pärast seda ostis Perkins käerauad ja palus oma õdesid, et need ta nädalaks vannituppa kinni paneksid. „Nad olid nõus, kuid siis nad muutsid oma meelt,” ütles ta. Nad ütlesid, et neile teeb muret see, mis juhtuks siis, kui keegi peaks majja tungima või kui peaks puhkema tulekahju.

Nüüd püüab naine leida uut moodust, kuidas suitsetamisest heaga lahti saada.