Valtri toob saatele "Ringvaade" isikliku eesmärgina välja, et soovis saada enda kirjutatud loole "Pilgud" Youtube'is 5000 vaatamist, kuid õppis, et nii väikseid sihte ei tasu seada.

Patuse Poole esinemist on käinud vaatamas korraga kuni 5000 inimest ja kahjuks ei oska Valtri Õllesummeril kuulajate arvu öeldagi. Ta tõdeb, et ei ole vahet, kas kavereid esitab Patune Pool või keegi teine, kaverid ei tähenda, et kuulajaid vähem peaks olema. Valtri peab müstiliseks kui hea publik bändil on, tehakse kõike mida soovitakse, kõikide laulude sõnad on peas ja oskavad õigel hetkel käsi üles tõsta.

Laulja ei nõustu liigitusega, et Patune Pool on süldibänd, sest süldimuusika tähendus ei ole paigas ja bänd ei ole kunagi erapidudel süldi ääres esinenud.

Valtri näeb selgelt eristumas kahte Eestit, mille piir läheb Harjumaalt. Ta selgitab, et Tallinna inimesed ei mõista sellist muusikat ja ülejäänud Eesti ei mõista Raadio 2 muusikat. Olenemata sellest tunneb tema ennast mõlemal pool tavalise Sünnena ja arvab, et kuulsus ei ole üldse põhjus, miks midagi teha.

Bändi lõpetamist nimetab Valtri enda ja Edvin Petrovi elu päästmiseks, sest sellise tempoga on oht läbi põleda. Teisalt, lahkumine hirmutab veidi lauljat ennastki ja ta ei kujuta ette, mida oma esimesel vabal õhtul teeb, kuid on lubanud, et esimesed paar kuud ta puhkab.