Sandra Bullock pidas oma 56. sünnipäeva Los Angeleses asuvas kodus. Instagrami laetud piltidelt oli näha, et sinna olid kutsutud Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Sarah Paulson ja Holland Taylor. Koos on tehtud üle 200 filmi ning teenitud enam kui miljard dollarit kassatulu, vahendas DailyMail.

Piltidelt on näha, et suurt möllu Bullocki sünnipäeval ei peetud. Privaatsust armastava Oscari võitja peol kanti näomaske ning hoiti teineteisega mõistlikku vahet.

Peost jagas pilti Jennifer Aniston. Naised lesisid lamamistoolides ning kandsid mugavaid karantiiniaja riideid.

"Tähistame oma tüdrukut korralikult distantseerudes nii palju armastust. Palju õnne, Sandy. Me armastame sind," kirjutas Aniston postituse juurde.

Jennifer ja Sandra on sõbrad olnud juba üle kümne aasta, kui nende ühine sõber tutvustas neid. Sandra käis isegi 2015. aastal Anistoni pulmas, kui naine abiellus Justin Therouxiga (nad lahutasid kaks aastat hiljem).

Eks igasugused kogunemised USAs on vaja korralikult läbi mõelda, sest riigis on koroonaviiruse tagajärjel surnud üle 140 000 inimese. Enamus nendest kuulub 65+ vanusegruppi.