Patreon esitas täna laste seksuaalse väärkohtlemise eest vangis istuva R. Kelly kohta kirjutavale kasutajale ultimaatumi: esita meile selge tõestus enda identiteedist või me sulgeme sinu kasutaja, vahendab TMZ.

Kõnealune kasutaja teenib Hooandjale sarnaneva platvormi abil suuri rahasummasid. Enam kui 2000 kasutajat maksavad iga kuu kasutajale liikmemaksu suuruses 3-25 dollarit. Suurte lugejanumbrite taga on skandaalsed lugema kutsuvad lood. Näiteks süüdistab kasutaja, kes on väidetavalt R. Kelly endine elukaaslane, et laulja kägistas teda ning sundis tegema aborte. "Ma taipasin, et jäin selle koletise poolt rasedaks... Lõpuks pidin ma aborti tegema ning operatsioon viidi läbi tema enda majas," kirjutab väidetavalt Joycelyn.

Nüüd soovib Patreon näha valitsuse poolt väljastatud isikut tõendavat dokumenti, et lubada kasutajal edasi kirjutada.

Üks teine kirjutis räägib detailselt, kuidas Joycelyn ütles kogemata oma räpparist isandale "babe," mitte "issi" või "isand" ning selle eest R. Kelly kägistas teda.

R. Kelly advokaat Steve Greenberg arvab, et Patreoni platvormi kirjanik on päriselt Joycelyn. "On väga kurb, et Joycelyn teenib nüüd raha väga pika ning armastava suhte arvelt."